Содржина

Вук, 30-годишен повратник од затвор, кој е прогонуван од самоубиството на неговиот најдобар пријател, ја презема одговорноста да го изведе својот помал брат на сигурен и правилен пат.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете