Содржина

Извртена приказна за две отуѓени сестри чиешто повторно обединување е прекинато поради подемот на демони кои опседнуваат, втурнувајќи ги во првобитна битка за опстанок додека се соочуваат со најкошмарната верзија на семејството што може да се замисли.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете