1гласа 5

Содржина

Англија на крајот на деветнаесеттиот век, кога научните пронајдоци носат нови погледи на светот,едно модерно американско семејство се преселува во нивната новокупена селска куќа за да дознае дали таа е опседната со духови. Сер Сајмон Кантервил успешно шета на теренот повеќе од триста години. Но кога се обидува да ги исплаши новите домаќини, тој се соочува со нови предизвици.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете