Содржина

Татко ја користи својата нова слава за да се бори против нафтената компанија во Алјаска, но кога ќе го снема синот, мајката, ракунот и мечката се упатуваат кон Север за да го спасат.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 14:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 14:00
 • 12:00
 • 13:30
 • 13:30
 • 13:30
 • 12:00
 • 16:00
 • 12:00