Содржина

„Желба” е приказна за млада девојка по име Аша која си замислува желба на ѕвезда што паѓа и добива невообичаен одговор кој што ќе ја изненади кога една ѕвездичка што предизвикува проблеми ќе слезе од небото и ќе ѝ се придружи во нејзината авантура.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете