Содржина

Со надеж дека самовработувањето може да ги реши нивните финансиски проблеми, тврдокорниот возач за испорака во Велика Британија и неговата сопруга се борат за своето семејство, завршија заробени во злобниот круг на оваа денешна форма на трудова експлоатација.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете