Содржина

Никој не е навистина заминат. Патувањето на Реј продолжува и сагата на Скајвокер завршува во Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер.

Видео и фотографии

2 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете