Содржина

Приказна за преголема амбиција и застрашувачки вишок, го следи подемот и падот на повеќе ликови за време на ерата на неконтролирана декаденција и изопаченост во раниот Холивуд.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 21:15 - Свети Николе
  • 21:30 - Свети Николе
  • 21:30 - Свети Николе
  • 21:00 - Свети Николе
  • 21:30 - Велес
  • 21:30 - Велес
  • 21:00 - Велес
  • 20:30 - Свети Николе
  • 20:30 - Велес