Содржина

Како дел од заговор за болна одмазда, една жена е оставена со лисици закачени за својот мртов сопруг. Не можејќи да се ослободи, таа мора да преживее додека во меѓувреме пристигнуваат двајца убијци да ја докрајчат.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете