Содржина

Погрешната желба на еден млад опосум не само што го замрзнува целиот нејзин роден град, туку ги доведува во животна опасност сите што живеат таму. Пред да умре волшебното дрво, таа мора да преземе опасно патување во дивината и да го ризикува истребувањето на својот род со цел да го спаси својот град.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете