1гласа 5

Содржина

По бродолом, интелигентниот робот наречен Роз се наоѓа заглавен на ненаселен остров. За да преживее во суровата околина, Роз се здружува со животните на островот и се грижи за едно сирaче гусче.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете