Содржина

Инспириран од вистинските досиеја на отец Габриеле Аморт, главниот егзорцист на Ватикан, Егзорцистот на папата го следи Аморт додека истражува застрашувачката опседнатост на едно младо момче и завршува со откривање на вековниот заговор кој Ватикан очајно се обидувал да го сокрие.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете