Содржина

Неискажаната приказна зад Хелмовата Бездна, стотици години пред судбоносната војна, ја раскажува животната приказна и крвавиот период на нејзиниот основач, Хелм Челичнар, Кралот на Рохан.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете