Содржина

Платен убиец, неговиот шеф, трговец со уметнички дела и шема за перење пари што случајно го претвора атентаторот во авангардна сензација преку ноќ, таква што ја принудува да го игра уметничкиот свет против подземјето.

Видео и фотографии

1 видео 10 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете