Содржина

Сакајќи да постигне успех на професионално ниво, Луси се обидува да го надмудри нејзиниот студен непријател Џошуа. Нивното ривалство почнува да станува комплицирано кога Луси ќе почне да се вљубува во Џошуа.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете