Содржина

Искусете ја магијата на турнејата Eras на Тејлор Свифт, волшебно кинематографско патување низ нејзината иконична кариера, исполнето со неверојатни изведби и емотивна нарација.

Видео и фотографии

3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете