Содржина

Мајлс Моралес се катапултира низ Мултиверзумот, каде што наидува на тим Пајак-Луѓе задолжени да го заштитат неговото постоење. Кога хероите судираат мислења за тоа како да се справат со нова закана, Мајлс мора да го редефинира што значи да се биде херој.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете