Содржина

Додека ги вози своите деца на училиште, еден директор на банка добива закана дека има бомба во автомобилот и дека истиот ќе експлодира ако застанат и излезат.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете