Содржина

Застрашувачка приказна за терор, убиство и непознато зло што ги шокираше дури и искусните паранормални истражувачи Ед и Лорејн Ворен.  Еден од најсеонзационалните случаи од нивните досиеја – за првпат во историјата на САД осомничен за убиство тврди дека бил опседнат од ѓаволот.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Проекции

  • 21:00
  • 21:00
  • 21:00
  • 21:00
  • 19:00
  • 21:00
  • 19:00
  • 21:00