Содржина

Кога Маја, тврдоглава малечка пчеличка, и нејзиниот најдобар другар Вил, ја спасуваат принцезата на мравките, случајно ќе се најдат во една битка на бубачките која ќе ги однесе во нови чудни светови и ќе го тестира нивното пријателство

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

  • 12:00
  • 12:00
  • 12:00
  • 14:00
  • 14:00
  • 14:00
  • 12:00