Содржина

Млада авантуристичка панда патува од Кина до Африка за да го спаси својот најдобар пријател, змејот Џиелонг, кој е киднапиран. На своето патување, открива чудесен нов свет на планини, пустини и џунгли.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете