Содржина

Норм, ново крунисаниот крал на Арктикот, мора да го спаси Њујорк и неговиот дом. Но, Норм од херој станува негативец кога ќе биде наместен за злосторство што не го извршил. Тој мора да работи со своите пријатели за да го исчисти своето име и да помогне да се спаси неговото кралство.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете