Содржина

Филмот го опишува потеклото на Наполеон Бонапарта и неговото брзо, безмилосно искачување до врвот, гледано низ призмата на неговата зависност и често нестабилна врска со неговата сопруга и една вистинска љубов, Џозефина.

Видео и фотографии

1 видео 21 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете