Содржина

Има настани со кои треба порано или подоцна да се соочиме, без разлика дали се добри или лоши. Сепак, она што нè дефинира не се настаните или нивниот исход, туку изборот што го правиме самите ние. НАЈТЕШКОТО НЕШТО е современа драма за преживување на најтешките ситуации во животот и тактиката што ја користиме за да се надминат овие предизвици. Ова е приказна за животи кои згаснуваат и надежи кои расцветуваат.

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #2 Штип
  • #3 Велес