Содржина

Приказна за пет кубански политички затвореници кои биле затворени во САД при крајот на 90-тите години на минатиот век под обвинение за шпионажа и убиство.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

  • 21:00
  • 21:00
  • 21:00
  • 21:00
  • 21:00
  • 21:00