Содржина

Откако ќе добие неочекуван повик од своите предци водачи, Моана тргнува на патување низ далечните мориња на Океанија и во опасни, одамна изгубени води за авантура каква што никогаш досега не доживеала.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете