Содржина

Кејт талка низ Лондон, донесувајќи многу лоши одлуки, што е иритирачка последица на тоа што е вработена како виленик во божиќна продавница која работи преку целата година. Сепак, таа таму се среќава со Том. Нејзиниот живот зазема нов чекор. За Кејт, се чини дека е премногу добро за да биде вистина.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете