Содржина

Легендарниот тренер на кучиња верува дека може да го трансформира Мармадук од недисциплинирано, но симпатично куче, во првиот Данец кој победил на Светското првенство за кучиња.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете