Содржина

Филм базиран на истоимената книга во која се пишува за животот на четирите сестри, Ејми, Џо, Бет и Мег и нивното растење во Америка по Граѓанската војна.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете