Содржина

Алиса, самохрана мајка, е посветен сениорски одгледувач на растенија во корпорација која се занимава со развој на нови видови на растенија. Против правилата на компанијата, таа зема едно растение како подарок за нејзиниот син тинејџер и го именува по него, но наскоро почнува да се плаши од тоа.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете