Содржина

Мадам Веб ги развива своите моќи да ја види иднината. Но, принудена да се соочи со работите што ги открива за нејзиното минато, Касандра Веб се поврзува со три млади жени кои ги чекаат моќни судбини… само доколку успеат да ја преживеат смртоносната сегашност.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете