Содржина

М3ган е чудо на вештачката интелигенција, жива кукла програмирана да биде најдобар придружник на детето и најголем сојузник на родителите.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 18:30 - Велес
  • 21:30 - Свети Николе