Содржина

Аматер борбен контролер на воздухопловните сили и ветеран пилот на дрон поддржуваат тим на Делта Форс додека се обидуваат да ја префрлат погрешната мисија во спасувачка операција.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете