Содржина

Двајца пријателки со многу различни идеали заедно започнуваат компанија за убавина. Едната е попрактична, додека другата сака да си го заработи своето богатство и да живее раскошен начин на живот.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете