Содржина

Врз основа на тематски парк во Дизниленд, каде мал речен брод носи група патници низ џунгла исполнета со опасни животни и влекачи, но со натприродени елементи.

Видео и фотографии

2 видео 3 фотографии

Проекции

  • 20:00
  • 20:00
  • 22:00
  • 19:30
  • 22:00