1гласа 5

Содржина

Во хаотичниот свет на балканската филмска индустрија, каде што се судираат его со его, актерите Катарина (Слобода Миќаловиќ) и Игор (Иван Босиљчиќ) се наоѓаат себеси заплеткани во мрежа од сомнителни врски и нестабилни личности.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес
  • #2 Штип