Содржина

Извонредниот живот на Дејвид Коперфилд дава нова, смешна и потполно шармантна перспектива на ремек-делото на Дикенс, докажувајќи дека некои приказни навистина се безвременски. Филмското дејствие го следи животот на Коперфилд.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете