Содржина

Роберт Мекол се наоѓа дома во Јужна Италија, но открива дека неговите пријатели се под контрола на локални криминални. Како што настаните стануваат смртоносни, Мекол знае дека треба да ги заштити неговите пријатели и да ја победи мафијата.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете