Содржина

Самохрана мајка и нејзините две деца пристигнуваат во мал град и почнуваат да ја откриваат нивната врска со Истерувачите на духови и тајното наследство што нивниот дедо го оставил зад себе.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете