Содржина

Инспекторот Мустаќ се качува во навидум нормален авион за да оди на одмор, но кога енигматичен милионер добива закана по неговиот живот, инспекторот повторно се враќа во акција. Заробен во мрежа од лаги, инспекторот Мустаќ мора да го најде виновникот пред да биде предоцна.

 

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете