Содржина

Сместен во 3 декади исполнети со љубов, предавство, отменост, одмазда и  на крај убиство, во овој филм гледаме што значи името, што вреди и колку далеку ќе оди едно семејство за да го контролира името Гучи.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии