Содржина

Мистериозниот пронајдок, „Зракот на чудовиштето“ на Ван Хелсинг не оди според планот и ги трансформира Дракула и останатите чудовишта во луѓе, а Џони се претвора во чудовиште.

Видео и фотографии

2 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете