Содржина

Забавен лет до оддалечен атол се претвора во ноќна мора за пет патници кога нивниот хидро-авион се уништува во откачена несреќа и тие завршуваат заробени на еден сплав опколен со ајкули кои демнат на површината.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 22:30
  • 22:30