Содржина

Ру е живо и љубопитно маче кое го открива животот на покривите на Париз. Неговата судбина се менува кога десетгодишното девојче Клеманс го посвојува и го носи во нејзината куќа, во срцето на планините. Тоа е почеток на неверојатна авантура за Клеменс и Ру кои растат заедно и го преминуваат патот кон мистериозната Медлин, живеејчи една прекрасна приказна која ќе ги промени засекогаш.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете