7гласа 3.4

Содржина

Двајца антички титани, Годзила и Конг, се судираат во епска битка додека луѓето го откриваат своето испреплетено потекло и поврзаноста со мистериите на Островот на черепот.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете