Содржина

Службеник во банка открива дека тој всушност е лик кој не се игра (NPC) во брутална игра со отворен свет. Гај е лик во видео игра. Кога ќе стане свесен дека неговиот свет е видео игра, ги зема работите во свои раце за самиот тој да стане херој.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете