Содржина

По дербито, Здравко – ѕвездата на Партизан, неговиот братучед Клупа, воедно и навивач на Ѕвезда и Стефко, добар другар од детството, наоѓаат италијанка.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете