Содржина

Дизни и Пиксар ја заокружуваат годинава со анимираниот филм „Душа“ (англ. Soul) кој раскажува за музичар кој ја изгубил страста за музиката. Џо е професор во средно училиште, чиј живот не поминал многу како што очекувал. Душата на Џо излегува од неговото тело и мора да го најде патот назад. Откако ќе отпатува во друга димензија за да помогне некому да ја пронајде својата страст, тој открива што значи вистински да се има душа.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете