Содржина

Догтанијан е млад мечувалец кој сонува да им се придружи на легендарните Мускехаунд. Откако ќе ги докаже своите вештини и ќе ја освои нивната доверба, тој заедно со Мускехаундовите мора да го одбранат кралот од тајниот заговор на злобниот кардинал Ришелје да ја преземе власта.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете