Содржина

Откако бунтот на Црн Петок заврши со трагедија, мистериозен убиец инспириран од Денот на Благодарноста го тероризира Плимут, Масачусетс – родното место на злогласниот празник.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 20:00 Штип
  • 20:00 Велес
  • 22:00 Штип
  • 22:00 Велес
  • 22:00 Штип
  • 22:00 Велес